www.profiel.nl

Om de boeken online te bestellen: Uitgeverij Profiel te Bedum. Zij zijn niet de uitgever van de boeken. Dit is een particulier initiatief. Zij verzorgen tegen een geringe vergoeding de verkoop en distributie. Klikt u bij de boekcategorieën op ‘meer’, vervolgens op ‘genealogie’, en dan komt u bij ‘BOELENS, een RK-Groninger familie met een grote Bossche tak’. U vindt nog veel meer erfgoeduitgaven bij Profiel.

http://groningen.ngv.nl/

De Nederlandse Genealogische Vereniging Afd. Groningen. Als u kiest voor ‘Varia’ treft u nog meer voorbeeldfragmenten aan uit de Boelensboeken. Wij zijn er trots op dat deze grote landelijke vereniging zich zo positief uitlaat over ons werk.

http://williamcoolenheraldiek.nl

William Coolen in Berkel-Enschot, de tekenaar van het Boelenswapen. Wij bevelen hem van harte aan voor al uw heraldische opdrachten.

http://tonsoftime.com

De site van mijn broer Ton Boelens, ICT-specialist en schrijver/publicist op het gebied van filosofie, psychologie, boeddhisme en time-management.

www.godertwalter.nl
Dé boekhandel in Groningen, bekend vanwege de grote collectie boeken over de geschiedenis van Groningen.
www.selexyz.nl
Daarop treft u aan: Boekhandel Selexyz, Adr. Heinen, dé boekhandel in ’s-Hertogenbosch, bekend vanwege de grote collectie boeken over de geschiedenis van ’s-Hertogenbosch
Onze boeken staan ter inzage in beide boekhandels. U kunt daar ook bestellen.

www.familiemolema.nl
Een geweldige site met informatie over archieven, families en lopende onderzoeken in heel Nederland, een bron van informatie voor iedereen die geďnteresseerd is in genealogie.

www.piloersema.nl
www.hamsterborg.nl
Twee sites die iets laten zien van de fraaie borg Piloersema in Den Ham, een landhuis waar in de eerste decennia van de 19e eeuw Cornelis Boelens met zijn gezin woonde. Naast landbouwer was Cornelis van 1813 tot 1822 burgemeester; een uitvoerig hoofdstuk over de borg en een biografie van Cornelis Boelens treft u aan in de boeken.